fbpx

Az OSB 3-as nút-féderes faháncslapok a normál 1.25×2.5-ös táblamérettel szemben a kisebb táblaméret miatt könnyebben mozgatható, a nút-féderrel pontosabban illeszthető.

OSB 3-as faháncs lapok tulajdonságai, felhasználása, minősége, fajtái:

  1. Normál táblaméretű (OSB 3)
  2. Nút-féderes (OSB 3)
  3. Csiszolt nút-féderes (OSB 3)

Tulajdonságok: kopásálló, víztaszító, időszakosan vízálló. Összetevőinek pontos elrendeződése és a ragasztóanyag minősége miatt rendkívüli szilárdságú, festhető, csiszolható, hagyományos faipari gépekkel megmunkálható, mérettartó. Nedvességtartalma nem haladja meg a 11%-ot, nem vetemedik, nem támadják meg a rovarok és gombák. Előfúrás nélkül forgácslap csavarral rögzíthető, jól szegelhető, rendkívül jó szegtartó.

Felhasználhatósága: Az OSB 3-as áru a hétköznapok, lakberendezés és az építőipar bármely területén nagyon széles körben alkalmazható.

Néhány példa: könnyűszerkezetes házépítés burkolása, elválasztó falak építése, tetőfedés (általában bitumenes zsindely hordozó felülete). A vízállósága miatt nagy felületek zsaluzására, palánkok felállítására, kerítések, ládák, raklapok készítésére, kiállítási pavilonok felállítására használják.

nút-féderes változat padlók illetve födém készítésére, polcok, tárolók építésére alkalmas. A csiszolt változata kültérre és beltérre dekoratív burkolatok készítésére is használható!

Minősége: Az általunk forgalmazott termék megfelel a legszigorúbb hazai és európai szabványoknak (Egger OSB ÉMI A-111/2001).

Elérhetőségek

NYITVATARTÁS
/ Hétfő – péntek:  7:30 – 15:30 / Szombat:  8:00 – 12:00 /

H-1108 Budapest,

Maglódi út 123.

MUNKATÁRSAINK

telefonszámai

YouTube csatorna

Larex Fatelep

Facebook

Larex Fatelep

Instagram

Larex Fatelep

Add meg itt a címsor szövegét