GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések


Hogyan fizethetem ki a webshopban megrendelt termékeket?

  1. Személyes átvétel esetén a megrendelést követően banki átutalással vagy a webshop online fizetési felületén bankkártyával.
  2. Futárszolgálattal szállított csomag esetén a megrendelést követően banki átutalással vagy a webshop online fizetési felületén bankkártyával. Utánvétes fizetésre a csomag kézhezvételekor van lehetőség bankkártyával illetve készpénzzel.
  3. Fatelepi autós szállítás esetén kizárólag banki átutalással vagy helyszíni fizetéssel irodánkban, ahol lehetőség van bankkártyás és készpénzes fizetésre is.

Hova kérhetek szállítást?

  1. Futárszolgálattal jelenleg Magyarország területén belül bárhová.
  2. Fatelepi autóval a szállítás előzetes egyeztetéshez kötött. A rendelés mennyisége, a kiszállító autó mérete és súlya, a behajtási korlátozások függvényében Magyarország területén belül bárhová.

Milyen termékeket kérhetek házhoz szállítással?

  1. A termék adatlapon a szállításnál minden esetben jelölve van, hogy futározható-e a termék (igen/nem). Amennyiben a kosárba nem futározható termék is kerül, abban az esetben nem választható a futárszolgálattal való kiszállítás.
  2. A nem futározható termékeket a futárszolgálat méretbeli korlátozásai miatt csak fatelepi autók tudják szállítani. Ez minden esetben előzetes egyeztetéshez kötött!

Van-e lehetőség a faanyagok válogatására?

A faanyagok válogatására telepünkön nincsen lehetőség. A minősített faanyagokat kollégáink a mindenkori vonatkozó szabványok szerint válogatják, így a vevőnek erre már nincs lehetősége.


Mit tartalmaz az árbecslésben szereplő szállítási díj (anyagmozgatás)?

Az anyagmozgatási díj az autóra való felrakodást és a megadott címre való kiszállítást tartalmazza. Az autóról való lepakolást a vásárlónak kell megoldania!


Hogyan módosíthatom személyes adataimat?

Belépés után az oldal jobb felső sarkában az adatmódosítás gombra kattintva. Amennyiben egyedi kedvezményekkel rendelkezik és üzletkötő kollégánktól kapott regisztrációt, úgy adatainak megváltozása a jelszó kivételével nem azonnal történik!


Megrendelés utólagos módosítására van lehetőség?

Megrendelést utólag módosítani csak az összekészítés megkezdése előtt áll módunkban díjtalanul elfogadni. Az összekészítés megkezdése és a rendelés lemondása után munkadíjat számolunk fel. Egyedi rendelés (gyalult, méretre vágott anyagok) visszamondása esetén a rendelést a vásárló köteles kifizetni! 


Nyitvatartás Hétfő - péntek: 8:00 - 15:30,
Szombat: 8:00 - 12:00

Jászberényi úti nagykereskedelmi raktárunkHétfőtől péntekig 8:00-15:00-ig tart nyitva. Árukiadás kizárólag előzetes
megrendelés alapján! Számlázásra 8:00-14:00-ig van lehetőség.