Szállítási információk

Szállítási információk

Szállítási feltételeink az Általános Szerződési Feltételeink 2. pontjában olvashatóak.

Kiszállítás jelenleg csak magyarországi címekre történik.


GLS futárszolgálattal való szállítás esetén:

Kiszállítás időpontja:
Futárszolgálatos szállítás esetében a csomag az összekészítését és a futárszolgálatnak való átadást követő munkanapon 8 és 17 óra között kerül kiszállításra.

Súly felső határa:
A futárszolgálat max. 40 kg-os csomagot visz el.

Fizetési lehetőségek:
Fizetni lehetséges a futárnál utánvéttel készpénzben vagy bankkártyával, de előre történő banki átutalással is.

Sérülés esetén:
Kérjük, hogy a csomag átvételekor alaposan győződjön meg annak sérülésmentességéről! Sérülés esetén az átvételkor kell jegyzőkönyvet felvenni a futárral. Jegyzőkönyv nélkül nem érvényesíthető biztosítás, a kárt nem lehet megtéríteni. A jegyzőkönyv felvétele után továbbítsa azt a webshop@fatelep.hu e-mail címre a sérült csomagról készített fényképpel együtt!

Fatelepi teherautókkal történő házhozszállítás esetén:

Kiszállítás időpontja:
Fatelepi teherautókkal történő szállítás esetén a házhozszállítás időpontja minden esetben egyéni megállapodás szerint kerül meghatározásra.

Súly felső határa:
4,7 tonna

Fizetési lehetőségek:
Saját autós szállításunk díjai minden esetben egyedi díjszabással kerülnek meghatározásra. Fatelepi teherautós szállítás esetén kizárólag előzetes banki átutalással vagy telephelyünkön készpénzzel, bankkártyával tudnak fizetni megrendeléskor. Saját autós szállítás esetén utánvétre nincs lehetőség.

Egyéni szállítás esetén személyes átvétel telephelyünkön:

Kiszállítás időpontja:
Minden esetben egyéni megállapodás alapján. Az időben el nem szállított rendelésekért naponta tárolási díjat számolunk fel!

Súly felső határa:
A saját jármű kapacitása szerint. Amennyiben több fordulóval szükséges elszállítani a rendelést, kérjük előre egyeztesse kollégáinkkal az ütemezést!

Fizetési lehetőségek:
Telepünkön való átvétel esetén készpénzben, bankkártyával és átutalással is lehetséges a vételár kiegyenlítése. Az összekészített árut saját hatáskörben szükséges elszállítani a fatelepről. Átvétel helyszíne: 1108 Budapest, Maglódi út 123., bizonyos esetekben azonban a Jászberényi úti raktárunkban is szükséges lehet egy-egy tétel felvételére, amit előre egyeztetünk Vevőinkkel. A helyszíni átvételnek szállítási költsége nincsen.

Nyitvatartás Hétfő - péntek: 8:00 - 15:30,
Szombat: 8:00 - 12:00

Jászberényi úti nagykereskedelmi raktárunkHétfőtől péntekig 8:00-15:00-ig tart nyitva. Árukiadás kizárólag előzetes
megrendelés alapján! Számlázásra 8:00-14:00-ig van lehetőség.