Faanyag gyalulás

László Árpád (műhely főnök)
+36 70 626 7178

Korsós István (helyettes)
+36 20 613 6532


Faanyag gyalulás korszerű gépekkel

Telepünkön korszerű faanyag feldolgozó üzem található, a faanyag gyalulásához szükséges faipari gépekkel, Weinig 5 fejes gyalugép és REX vastagsági gyalugép.

Igény esetén a száraz vagy frissvágású faanyagokat egyaránt meg tudjuk munkálni! A gyalulást maximum 24 cm magasságig és 50 cm szélességig tudjuk vállalni. A száraz faanyagok gyalulási forgácsából kiváló minőségű fenyőbrikettet készítünk.

Gyalugépeink:

  • kétoldalas vastagsági gyalugép: 24 cm magas és 50 cm széles faanyagok gyalulására is (Rex)
  • ötfejes kombinált gyalugép: különböző profilú lambériák, hajópadlók, árnyékoló lamellák, alátétfák, csúszásmentesített faanyagok készítéséhez, több mint 100 féle különböző profil kialakításához (Weinig)

A fentiekben említett gépekkel a gyalulást gyorsan és kitűnő minőségben tudjuk elvégezni. A megrendeléstől számítva saját alapanyagainkból rövid időn belül a felvett rendeléseket teljesítjük. Hozott faanyagot is megmunkálunk abban az esetben, ha a megrendelő biztosítja a faanyag fémmentességét.
Hozott faanyag megmunkálásnál kauciót számolunk fel, amit a megmunkálás után a szerszám sérülésmentessége esetén visszafizetünk. Kauciót az esetlegesen a faanyagban előforduló fémek okozta szerszámsérülés miatt számolunk fel.

Egyedi megmunkálásokat 20 m2 felett vállalunk!


László Árpád

László Árpád műhelyvezető

faanyag feldolgozás, egyedi megmunkálások

Nyitvatartás Hétfő - péntek: 8:00 - 15:30,
Szombat: 8:00 - 12:00

Jászberényi úti nagykereskedelmi raktárunkHétfőtől péntekig 8:00-15:00-ig tart nyitva. Árukiadás kizárólag előzetes
megrendelés alapján! Számlázásra 8:00-14:00-ig van lehetőség.