fbpx

Borovi fenyő hossztoldott 72 x 86 mm / 84 x 86 / 96 x 86 mm x 6 fm A három azonos vastagságú hossztoldott, gyalult lamella összeragasztásával készül. A hossztoldott elemek min. 25 cm-esek, csomómentesek, a hossztoldások épek és teljesen zártak. A két fedő lamella állóévgyűrűs. Megrendelés esetén az elemeket a hossztoldás előtt úgy forgatják, hogy a tömbök későbbi megmunkálása során a tartós geszt maradhasson meg, valamint az ablakgyártó azonos színtónusú elemeket készíthessen.


Vörösfenyő hossztoldott 72 x 86 mm x 6 fm A három azonos vastagságú hossztoldott, gyalult lamella összeragasztásával készül. A hossztoldott elemek min. 25 cm-esek, a hossztoldások épek és teljesen zártak. A lamellák csomómentesek, a két fedő állóévgyűrűs.


Lucfenyő hossztoldott 72 x 88 mm x 6 fm A három azonos vastagságú hossztoldott, gyalult lamella összeragasztásával készül. A hossztoldott elemek min. 25 cm-esek, csomómentesek, a lamellák évgyűrű szerkezet szerint, valamint színre válogatva készülnek, a hossztoldások épek és teljesen zártak. A két fedő lamella állóévgyűrűs.


Borovi fenyő hossztoldott 72 x 115 mm  x 6 fm A három azonos vastagságú hossztoldott, gyalult lamella összeragasztásával készül. A hossztoldott elemek min. 25 cm-esek, csomómentesek, a hossztoldások épek és teljesen zártak. A két fedő lamella állóévgyűrűs. Megrendelés esetén az elemeket a hossztoldás előtt úgy forgatják, hogy a tömbök későbbi megmunkálása során a tartós geszt maradhasson meg, valamint az ablakgyártó azonos színtónusú elemeket készíthessen.


Lucfenyő hossztoldott 72 x 115 mm x 6 fm A három azonos vastagságú hossztoldott, gyalult lamella összeragasztásával készül. A hossztoldott elemek min. 25 cm-esek, csomómentesek, a lamellák évgyűrű szerkezet szerint, valamint színre válogatva készülnek, a hossztoldások épek és teljesen zártak. A két fedő lamella állóévgyűrűs.


Borovi fenyő hossztoldott 48 x 115 mm x 6 fm Háromrétegű tömb, ahol a középső lamella hossztoldott lécek táblásításával készül. A két fedősvartni hossztoldott, állóévgyűrűs és csomómentes.

Elérhetőségek

NYITVATARTÁS
/ Hétfő – péntek:  7:30 – 15:30 / Szombat:  8:00 – 12:00 /

H-1108 Budapest,

Maglódi út 123.

MUNKATÁRSAINK

telefonszámai

YouTube csatorna

Larex Fatelep

Facebook

Larex Fatelep

Instagram

Larex Fatelep

Add meg itt a címsor szövegét