fbpx

A Masterplast tetőfóliák a tetőszerkezethez szorosan kapcsolódó termékek, melyek a szigetelési- és technológiai előírásoktól függően különbözőek lehetnek:

  • ISOTEX ezüstszínű, polipropilén szálból szőtt hőtükrös cserépalátét fólia, amely speciális hordozófelületből és rálaminált hő visszaverő anyagból áll. Az így készült kétrétegű terméket UV állóság, és az előírásokhoz képest háromszoros szakítószilárdság jellemez.
  •  MASTERFOL SOFT sárga PE hálóval erősített PE tetőfólia, amely megfelelő öregedésgátlókat tartalmaz. Használata egyszerű a fektetési irány tetszőleges. A párát nem ereszti át, ezért a fólia a hőszigetelés belső oldalán alkalmazható csak.
  • MASTERFOL mikro-perforált, PP hálóval erősített PE tetőfólia, mikro-perforációval. Az egyoldali mikro-perforáción keresztül a pára egy része távozni tud, de ennek ellénére a másik oldalon a nedvesség nem hatol át a fólián. A fektetésnél figyelembe kell venni a perforáció irányát. A fólia nem viselkedik páraáteresztő fóliaként, de a szerkezetébe jutott pára elvezetésében segít. Kétszeresen átszellőztetett tetőkhöz alkalmazható.
  • SOLFLEX NYÁR polietilén légbuborékos fólia metalizált hővisszaverő felülettel, a SOLFLEX Nyár tetőfólia fényes felületének és hőszigetelő hordozó rétegének köszönhetően a nyári hőreflekció nagy részét visszaveri, ezzel csökkentve a tetőtér hőterhelését.
  • SOLFLEX TÉL polietilén metalizált hálóerősítés nélküli belső párazáró fólia.
  • SOLFLEX lélegzős, mérsékelten páraáteresztő hőtükrös alátétfólia. A geotextil hordozó rétege kasírozott perforált, hővisszaverő metalizát fólia, a páraáteresztő fóliáknál kisebb páraátersztéssel bír, de a lökésszerűen feldúsuló párát a geotextil réteg megköti, nem engedi visszacsepegni.

Elérhetőségek

NYITVATARTÁS
/ Hétfő – péntek:  7:30 – 15:30 / Szombat:  8:00 – 12:00 /

H-1108 Budapest,

Maglódi út 123.

MUNKATÁRSAINK

telefonszámai

YouTube csatorna

Larex Fatelep

Facebook

Larex Fatelep

Instagram

Larex Fatelep

Add meg itt a címsor szövegét