fbpx

Tetőfólia másképp – Dörken tetőfólia család

A Delta®-val nem csak elkészül, hanem működik is a tető.
A Delta® tetőrendszer választásával Ön a tető egészére vonatkozó épületfizikai funkciókat, folyamatokat (tetőkonstrukció, K-érték optimalizálás, nedvességhatások) teljes egészében kézbe vette, átgondolta, előkészítette. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Európában és Magyarországon a tetőfóliák választékában egyedülálló kínálatot és minőséget képviselnek a Dörken fóliák és kiegészítői, gyári tanácsadással!

 

DELTA®-REFLEX / DELTA®-REFLEX PLUSZ
4 rétegű, energiatakarékos légzáró és párafékező fólia minden tetőkonstrukcióhoz.
Előnyei: 10%-kal jobb hőszigetelést biztosít, az embert érő elektromágneses sugárzások 30%-át leárnyékolja, 50%-os hőreflektáló hatással rendelkezik, 100%-os biztonságot nyújt a lég- és párazárásban. A légzáró fektetés az öntapadó ragasztószegéllyel rendelkező Delta®-Reflex Plusszal gyorsabb és egyszerűbb.

DELTA®-LUXX
2 rétegű légzáró és párafékező fólia minden magastetőhöz.

DELTA®-DAWI GP
Hálóerősítés nélküli légzáró és párafékező fólia minden magastetőhöz.
A több mint 100 m-es Sd-értékének köszönhetően a belülről kifelé ható páradiffúziós folyamatoknak képes annyira ellenállni, hogy a DIN 4108 szabvány kondenzvíz képződésére vonatkozó előírások betartását télen is lehetővé teszi.

DELTA®-NOVAFLEXX
Rugalmas Sd-értékkel rendelkező párafékező fólia erősítő flízzel felújításokhoz.
A Delta®-Novaflexx fólia a levegő páratartalma szerint változtatja Sd-értékét. Extrém esetben az eredeti 5 m-es Sd-érték a teljes felületen vagy akár csak egyes pontokon 0,2 m-re csökkenhet. Ahogy a nedvesség mértéke változik, úgy változik az anyag páraáteresztő képessége. A levegő páratartalmának növekedésével a Delta®-Novaflexx egyre páraáteresztőbbé válik, tehát csökken a páraellenállása.

DELTA®-Sd-FLEXX
Rugalmas Sd-értékkel rendelkező párafékező fólia felújításokhoz.
A Delta®-Sd-flexx fólia a levegő páratartalma szerint változtatja Sd-értékét. Extrém esetben az eredeti 5 m-es Sd-érték a teljes felületen vagy akár csak egyes pontokon 0,2 m-re csökkenhet. Ahogy a nedvesség mértéke változik, úgy változik az anyag páraáteresztő képessége. A levegő páratartalmának növekedésével a Delta®-Sd-flexx egyre páraáteresztőbbé válik, tehát csökken a páraellenállása.

DELTA®-MAXX
Páraáteresztő, nagy szakítószilárdságú alátétfedés teljes szarufamagasságot kitöltő hőszigetelésű tetőkhöz. Teljes deszkázatra is fektethető.
Alsó, nedvességtároló rétege extrém esetekben is képes a nedvességet tárolni és később ezt a kültér felé leadni. A kb. 0,15 m-es Sd-értékének köszönhetően a helyiség használatából adódó nedvességet biztonsággal kivezeti. Hátsó tömörített flíz oldalának köszönhetően gyorsan fektethető, négyzetrácsos mintázata megkönnyíti méretre vágását. A ragasztósávon 5 mm-rel túlnyúló fólia az átlapolásoknál plusz nedvesség elleni védelemként működik.

DELTA®-MAXX PLUSZ
Páraáteresztő, szélzáró, öntapadó ragasztósávval ellátott alátétfedés teljes szarufamagasságot kitöltő hőszigetelésű tetőkhöz. Teljes deszkázatra is fektethető.
Használatával 30 %-kal alacsonyabb levegőcsere-érték, 9 %-kal kevesebb fűtésköltség érhető el. A szigetelés szélzáró védelmet kap. DIN ISO 9001 szerint minősített. Hátsó tömörített flíz oldalának és saját ragasztószegélyének köszönhetően gyorsan fektethető, négyzetrácsos mintázata megkönnyíti méretre vágását. A ragasztósávon 5 mm-rel túlnyúló fólia az átlapolásoknál plusz nedvesség elleni védelemként működik.
Nagy szakítószilárdságú, rendkívüli módon terhelhető, abszolút lépésálló. Használatával a kémiai favédelem nem kötelező (DIN 6800-2 szerint).

DELTA®-MAXX COMFORT
Páraáteresztő, víz- és szélzáró alátétfedés öntapadó ragasztósávval és speciális 3 cm vastag hőszigeteléssel, a teljes szarufamagasságot kitöltő hőszigetelésű magastetőkhöz.
A Delta®-Maxx Comfort minimalizálja a hőhidak által okozott hőveszteséget, csökkenti az energiafelhasználást, és csökkenti a penészképződés kialakulásának veszélyét a köz- és oromfalaknál. Fektetésével körülményes és nagy ráfordítást igénylő beavatkozás nélkül is elérhető a 7/2006. (V.24.) TNM rendelet által előírt max. 0,25 W/m2K hőátbocsátási tényező. Nagy teherbírású, magas szakítószilárdságú, extrém lépésálló, ezáltal gazdaságos alternatívája a hagyományos fagyapotlemeznek vagy a szarufamagasításnak.

DELTA®-VENT N
Páraáteresztő alátétfedés teljes szarufamagasságot kitöltő hőszigetelésű tetőkhöz.
A Delta®-Vent N kiváló páraáteresztő képességének köszönhetően biztonsággal képes a belső oldalról a hőszigetelésben maradt nedvességet kivezetni, ugyanakkor tökéletes védelmet nyújt a külső oldalról támadó csapóeső, porhó ellen. Ezáltal garantált, hogy a hőszigetelés a külső oldal felöl száraz és működőképes marad.

DELTA®-FOXX / DELTA®-FOXX PLUSZ
Páraáteresztő, teljes deszkázatra is fektethető alátétfedés teljes szarufamagasságot kitöltő hőszigetelésű tetőkhöz. A Delta® rendszer kiegészítőivel együtt lehetővé teszi a ZVDH előírásainak megfelelő vízzáró alátétszigetelés kivitelezését. Alátétfóliaként és alátétfedésként is használható.
0,02 m-es Sd-értékének köszönhetően biztonsággal kivezeti a teljes szarufaközt kitöltő hőszigetelésű, teljes deszkázattal rendelkező tetők szerkezetében maradt nedvességet. Így biztosított, hogy a hőszigetelés tartósan száraz és működőképes marad.

DELTA®-TRELA/DELTA®-TRELA PLUSZ
Struktúrált távtartó és szellőzőszőnyeg átszellőztetett és átszellőztetés nélküli hőszigetelésű fémlemez fedésű magastetőkhöz.

A 8 mm magas domborulatok gondoskodnak a lemezfedés alatti folyamatos légöblítésről, valamint a nedvesség elvezetéséről. A domborulatok különleges elhelyezkedésének köszönhetően a Delta®-Trela/Delta®-Trela Plusz bármely irányban fektethető, ami megkönnyíti a részletképzések kialakítását is. Tompítja az eső, jégeső okozta zajokat 15 dB-el. A 0,02 m-es Sd-értékékkel rendelkező hordozórétegének köszönhetően a szerkezetben maradt nedvességet biztonsággal átengedi a kültér felé.

DELTA®-FASSADE
Páraáteresztő, UV álló, szigetelésvédő fólia, a nyitott, max. 20 mm széles fúgákkal készülő homlokzatok számára.
Alkalmas nyitott fúgákkal készülő homlokzatok számára, ahol a fúgaszélesség max. 20 mm, és a felület max. 20 %-a nyitott.
A vízzáró réteg és tartós UV állóság gondoskodik a külső hatásokkal szembeni biztos védelemről, a kb. 0,02 m-es Sd-értéke pedig biztosítja a beltér felől diffundáló pára áteresztését. Ezáltal a szigetelés száraz marad és garantált az épület működőképessége.

KIEGÉSZÍTŐK
Univerzális ragasztószalagok, alumíniumgőzölt nagyszilárdságú ragasztószalag, előpréselt lágy habszivacs tömítőszalag, tartósan rugalmas tubusos ragasztók kaucsukból kültérre, ezenkívül egyéb speciális tömítő- és ragasztóanyagok a tetőfóliák rögzítéséhez és szigeteléséhez készletről!

Elérhetőségek

NYITVATARTÁS
/ Hétfő – péntek:  7:30 – 15:30 / Szombat:  8:00 – 12:00 /

H-1108 Budapest,

Maglódi út 123.

MUNKATÁRSAINK

telefonszámai

YouTube csatorna

Larex Fatelep

Facebook

Larex Fatelep

Instagram

Larex Fatelep

Add meg itt a címsor szövegét