Larex Fatelep

A faanyag drágulásának okai Elolvasom

A faanyag drágulásának okai

A faiparban működő cégek, vállalkozások és nem utolsó sorban a megrendelők saját pénztárcájukon érezhették meg, hogy egy olyan alapvető építőanyag, mint a faanyag...
Befújható szigetelés Elolvasom

Befújható szigetelés

Számos gyártó kínál különféle szigetelőanyagokat, amik teljesítik ugyan a kötelezően előírt műszaki követelményeket, de nagyon kevés van köztük, ami a környezetet is óvja kimagasló tulajdonságai mellett.
Otthonteremtési támogatás Elolvasom

Otthonteremtési támogatás

A magyar lakásállomány több mint 75%-a 1990 előtt épült, az akkori kor technikai színvonalának megfelelően. Jelentős részükön azóta sem végeztek komolyabb felújítást, így mai szemmel már korszerűtlenek, energiapazarlóak vagy erősen lepusztultak.
 Szerkezeti faanyagok minősítése Elolvasom

Szerkezeti faanyagok minősítése

A fa természetes és megújuló építőanyag, vegyszerektől és fosszilis adalékoktól mentes. Így nem csak környezetbarát, de az egészségre is ártalmatlan. Járulékos pozitívum, hogy már önmagában is esztétikus szerkezet alakítható ki belőle. Önsúlyához viszonyítva nagy a teherbírása, feldolgozása kevés energiát igényel, ezért előszeretettel alkalmazzák még ma is a szerkezetépítésben.
Steico hőszigetelés Elolvasom

Steico hőszigetelés

Nem múlik el úgy hét, hogy valamely egyetem neves professzora vagy egy gazdasági elemző ne kongatná meg a vészharangot, felhívva a figyelmet a klímaváltozásra. Nem kell a jövőt kutatnunk ahhoz, hogy saját bőrünkön érezzük a szélsőséges időjárás okozta problémákat.
Tetőszerkezetek tervezése Elolvasom

Tetőszerkezetek tervezése

A jelenlegi jogszabályok a legtöbb esetben előírják a tetők kiviteli tervének elkészítését, ami általában az építész vagy a statikus feladata. Azonban az oktatási rendszerben a faszerkezetek nem kapnak elég hangsúlyt, így gyakran születnek hibás tervek.

Nyitvatartás Hétfő - péntek: 8:00 - 15:30,
Szombat: 8:00 - 12:00

Jászberényi úti nagykereskedelmi raktárunkHétfőtől péntekig 8:00-15:00-ig tart nyitva. Árukiadás kizárólag előzetes
megrendelés alapján! Számlázásra 8:00-14:00-ig van lehetőség.