Termékeink
Termékek
Vissza a termékekhez

Delta Foxx Plus tetőfólia (páraáteresztő)

1,5x50 m Cikkszám: DFOP0-75
Fatelepi ár
  • Nettó ár: 150.975 Ft/tek
  • Bruttó ár: 191.738 Ft/tek
  • Áfa: 27%
Webshop ár
  • Nettó ár: 147.544 Ft/tek
  • Bruttó ár: 187.381 Ft/tek
  • Áfa: 27%
Súly 20 kg
Szállítás
  • Szállítás futárral: nem
  • Várható szállítás: 5 munkanap

Termékleírás, információk

DELTA®-FOXX PLUS

Teljes deszkázatra is fektethető alátétfedés.

A DELTA-FOXX/FOXX PLUS fóliák egy úgynevezett „lótusz hatás”-sal rendelkeznek: felületükről a víz különösen jól lepereg, az esővizet gyorsan elvezetik. Ez megkönnyíti a fektetést is, ha az időjárás ellenünk van. Az egyedüláló BiCo technológia nagyobb száltömörséget, ezáltal nagyobb szilárdságot és természetesen magasabb UV-védelmet garantál.

0,02 m-es Sd-értékükkel a DELTA-FOXX/FOXX PLUS fóliák biztonsággal kivezetik a nedvességet a tetőszerkezetből – teljes szarufaközt kitöltő hőszigetelés, teljes deszkázat esetén is.

A DELTA-FOXX/FOXX PLUS fóliák felülete nem vakít, különleges bevonatának köszönhetően megakadályozza a zavaró visszatükröződést még erős napsütés esetén is. Tömörített flízstruktúrájának köszönhetően nem akad a deszkázat szálkáiba, ezáltal fektetése egyszerű.

Nehezen éghető!

A DELTA-FOXX/FOXX PLUS a B-s1,d0 tűzvédelmi osztályba tartozik, mely osztály a „B”, azaz nehezen éghető osztályok között a legmagasabb tűzvédelmi osztály: megnehezíti a lángok terjedését, égés során nem csepeg, kis mértékű a füstképződés, tehát az épületek és annak lakói védettek.

Most még erősebb ragasztás!

A DELTA-FOXX PLUS fólia fektetése a dupla, a fóliatekercs mindkét szélén futó ragasztószegélynek köszönhetően gyors, azonnali szélzárást eredményez. A felső szegélyen újszerű sávos ragasztási zónával rendelkezik, minden egyes sáv egy külön akadály a bejutni akaró víznek.

DELTA-FOXX-ként ragasztósáv nélkül is kapható.

DELTA®-FOXX PLUS/ DELTA®-FOXX fektetése

270 g/m2 tömegének köszönhetően fektetése egyszerre könnyű és biztonságos: anyaga nem deformálódik, a fektetés során nem képződnek hólyagok, a felületre simul.

Erős anyagfelépítésének köszönhetően nagy szakítószilárdságú, lépésálló. A fólia alsó oldali flízrétege nem akad be a deszkázat szálkáiba, így könnyen kitekercselhető, a felületre igazítható. Fektetése ezáltal gyors, költséghatékony.

A DELTA-FOXX/FOXX PLUSZ fóliát a széleknél a deszkázat lezárásáig, arra felvezetve illetve ráhajtva kell fektetni. A fóliát a gerinc, élgerinc és vápa fölött zártan fektetjük. Az ellenlécek rögzítése előtt a szarufák fölé a fóliáraDELTA-HABSZÖGTÖMÍTŐ SZALAGOT kell ragasztani. A fóliát az ereszvonalnál az ereszdeszka és az ellenléc alatt egy vízorrlemezre kell vezetni, és arra DELTA-PREN-nel ráragasztani.

Kérdése van?

Kérjük keresse kollégánkat
telefonon vagy e-mailben!

Sedon László

Sedon László telepvezető

értékesítés, belföldi fuvarszervezés

Nyitvatartás Hétfő - péntek: 8:00 - 15:30,
Szombat: 8:00 - 12:00

Jászberényi úti nagykereskedelmi raktárunkHétfőtől péntekig 8:00-15:00-ig tart nyitva. Árukiadás kizárólag előzetes
megrendelés alapján! Számlázásra 8:00-14:00-ig van lehetőség.